Inschrijven trekkertrek Moerkapelle!

Vrijdag  15 Februari 2019 INSCHRIJFAVOND

Van 20.00-21.30 In Dorpshuis Op MOER

Raadhuisstraat 40 Moerkapelle

* voor de 9 ton bedrijven klasse kunnen maximaal 7 bedrijven inschrijven. Van ieder bedrijf komen 3 trekkers aan de start, deze afstanden worden bij elkaar opgeteld. De hoogste totale afstand is het winnende bedrijf!

* 10 ton DUO TREK, er gaan 2 trekkers achter elkaar voor de sleepwagen, de trekkers mogen samen max. 10 ton wegen. De achterste en zwaarste trekker dient een 4wiel aangedreven trekker te zijn de voorste (de lichtste) mag zowel een 2 wiel als een 4 wiel aangedreven trekker zijn.

* wees op tijd vol =vol en vergeet de verzekeringsgegevens niet! (verzekeraar en polis-nummer)

* om iedereen de kans te geven om mee te doen mag elke trekker en elke chauffeur in 1 klasse deelnemen, degene die graag in de 9 ton bedrijven maar ook in de 9 ton Standaard willen deelnemen kunnen tijdens de inschrijfavond om 21.30 naar het bestuur komen om de overige plekken in de 9 ton Standaard op te vullen.

*Een trekker die die in een standaard klasse deelneemt mag wel nogmaals 1x deelnemen in de dames of duo trek klasse.

  • Ik heb het regelement gelezen, deelname is geheel op eigen risico! De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld. Om deel te kunnen nemen moet je 18 jaar of ouder zijn of in het bezit van een geldig trekker rijbewijs. Bekijk hier het reglement

Start typing and press Enter to search